Vuurwerk Duitsland

Vuurwerk files Duitsland: een nieuw fenomeen voor Emmerich

Vuurwerk files Duitsland. Afgelopen jaren was het steevast raak in Emmerich. De grote stroom Nederlanders die files veroorzaken om goedkoop vuurwerk in te slaan voor oud en nieuw. De laatste jaren is de vuurwerk drukte alleen maar toegenomen in Duitsland. Files tot 13 kilometer zijn geen uitzondering geweest met als gevolg dat het verkeer in en om Emmerich vaak muurvast komt te staan. Om lang wachten te voorkomen is het dan ook handig om vooraf goed te plannen. Waar ga je je vuurwerk halen in Duitsland? Is het goed bereikbaar en wat zijn de te verwachten spitstijden?

Vuurwerk Duitsland is een van de best bereikbare vuurwerk winkels die je als eerste tegenkomt in Duitsland. Meteen nadat je Duitsland binnen rijdt neem je de eerste afslag Elten. Onderaan de afslag sla je links af en na 100 meter vindt je de drive through van Vuurwerk Duitsland. Er zijn twee drive throughs eentje voor de voorbestellingen en een voor de directe verkoop.

Adres is:

Groenlandstraße 1, 46446 Emmerich am Rhein (Elten), Duitsland

Vermijd Vuurwerk files Duitsland en kom vuurwerk shoppen in de best bereikbare drive through winkel van Vuurwerk Duitsland

Door goed te plannen en ook de fileberichten goed in de gaten te houden kan je razendsnel weer op de terugweg zijn. Voorkom eindeloos vast staan om in Emmerich zelf te komen. Check de actuele verkeersinfo rond Emmerich hier Voor meer info bekijk onze pagina over de drive through. Tot eind december!

Maak gebruik van onze Vuurwerk Drive Thru. Vooraf besteld dan volledig COVID-19 proof uitgeleverd!