Vuurwerk Duitsland

Vuurwerk Drive-Through

Om zowel de drukte op de vuurwerk verkoopdagen te kunnen bolwerken maar bovenal ook de veiligheid van onze klanten te kunnen garanderen hebben we een primeur voor Duitsland. De eerste vuurwerk Drive Thru van Duitsland vind je bij vuurwerk Duitsland.

Heb je vooraf een bestelling geplaatst en een tijdslot gekozen dan kan je met je auto op het afgesproken tijdslot je bestelling komen afhalen. Zonder daarbij uit je auto te hoeven wordt je bestelling in je auto geplaatst en kun je direct door. Het afhalen van vuurwerk is op deze manier volledig COVID-19 proof en bovendien comfortabel en snel. Vanwege de strakke planning is het wel belangrijk dat iedereen zich aan de afgesproken tijdslots houdt.

Een auto bomvol kwaliteit

Vuurwerk verkoopdagen 2020

Op 29, 30 en 31 december zijn we dit jaar open voor de directe verkoop in Elten Duitsland. De vuurwerk drive thru is helaas alleen beschikbaar voor bestellingen die vooraf zijn gedaan. Voor de directe verkoop is onze winkel geopend van 08:00 uur tot 21:00. Uiteraard zorgen we ook in de winkel voor de benodigde COVID-19 maatregelen zodat een veilige afhandeling voor iedereen gegarandeerd is.

Bestel nu in onze webshop om gebruik te kunnen maken van onze vuurwerk Drive Thru of bekijk vast het aanbod om inspiratie op te doen voor de vuurwerk verkoopdagen. Naast een uitgebreid assortiment bieden wij extreem hoogwaardige kwaliteit vuurwerk voor een goede prijs. Bekijk ons aanbod

Dit jaar zullen we waarschijnlijk vanwege COVID-19 extra maatregelen moeten treffen voor de vuurwerk verkoopdagen. Wij vragen hiervoor vooraf uw begrip omdat dit de enige manier is om uw en onze veiligheid te kunnen garanderen. Wellicht dat het ietsje langer duurt dan normaal maar we zorgen voor een muziekje en de mogelijkheid van een verse versnapering. Tot eind December!

Maak gebruik van onze Vuurwerk Drive Thru. Vooraf besteld dan volledig COVID-19 proof uitgeleverd!