Vuurwerk Duitsland

De beste Compound boxen van Duitsland: de top 5 van David

Het einde van 2020 komt eindelijk in zicht. Tijd voor de beste compound boxen van Duitsland. Niet eerder heb ik er zo naar uitgekeken om het jaar knalhard af te sluiten. Traditiegetrouw doe ik dat elk jaar met een aantal mooie cakes en compound boxen. Hoe ik dat dit jaar moet gaan doen, geen idee nog. Maar dat aansteken gaat zeker wel gebeuren of het nu in Nederland of Duitsland is dat gaan we dan nog wel zien. Ik heb in de loop der jaren een aantal favorieten opgebouwd die ik hieronder op een rijtje zet.

Compound boxen zijn eigenlijk mijn favoriete vuurwerk omdat ze een kant en klare show voor je neerzetten. Ze daarnaast superveilig zijn en je veel verschillende effecten tegelijk kan zien. Ik ga deze 5 hieronder zeker afsteken dit jaar, ik weet alleen nog niet waar

Op 5 van beste compound boxen van Duitsland:

de Wolff Scream. Een lekker tempo met goede variatie tussen effecten en knal. Een zeer complete box waar ik graag de toon mee zet op oudejaars avond.

Op 4 de klassieke compound batterij van Heron die al een aantal jaartjes meegaat.

De Mixed Box van Heron. Prachtig opgebouwde effecten en aan de intensiteit van de kleuren zie je ook direct wat voor kwaliteit Heron keer op keer levert,

Op 3 een waaiercake die ook nog eens scherp geprijsd is.

De Estate Box. Veel crackling effecten en een lekker tempo van breed geschoten effecten. Hier kan je mee aankomen op elk oud en nieuw feest en om de prijs hoef je het ook niet te laten.

Op 2 wederom een oudje van Heron.

De Cake 456. De combinatie van de verschillende cakes in deze doos komt zo goed tot zn recht daar blijf ik me keer op keer over verbazen.

Op 1 van beste compound boxen van Duitsland blijft de Magnum absoluut het beste dat er te koop is.

De Magnum is niet goedkoop maar absoluut elke euro waard. Alsof de professionals van Heron Fireworks bij jou in de straat staan. Het vakmanschap van Heron spat van deze compound box af en dit is dan ook het pronkstuk van Heron. Bekijk hem nog maar een keer hieronder.

Mijn handen jeuken dus weer om dit jaar weer mooie dingen de lucht in te schieten. Hopelijk heb ik je met deze top 5 beste compound boxen van Duitsland een beetje inspiratie kunnen geven. Ik hoop dat iedereen 2020 snel op een mooie manier kan afsluiten. Liefst met een paar mooie compound bakken om 2020 nog enigzins wat kleur mee te geven,

Maak gebruik van onze Vuurwerk Drive Thru. Vooraf besteld dan volledig COVID-19 proof uitgeleverd!